Mit nézzek ma?

Mit nézzek ma?

Nézd meg a Visszavágót! (1999)

2015. április 15. - aronrunning

Porter (Mel Gibson) törvénytisztelő tolvaj, de amikor bűntársa egy kínai banda kirablását követően megpróbálja átverni és megölni, mindenen és mindenkin keresztül zakatolva kezdi meg véres bosszúhadjáratát. A korrupt rendőrök és a maffia egyaránt tehetetlen az öntörvényű ámokfutóval szemben, akit teljesen hidegen hagynak az erőviszonyok, és mindenkit dróton rángat a célja elérése érdekében.

Az egycsavaros történetet a jazzes aláfestő zene, a nyers erőszak, a fekete humor, a szürkés színvilág, és a főszereplő pimasz lezsersége, illetve a karikaturisztikus mellékszereplők emelik ki a hasonszőrű bosszúmozik tengeréből, és teszik a 90-es évek egyik legjobb, semmi újat nem hozó, mégis egyedi akciófilmjévé.

mel_and_lucy_liu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mitnezzzekma.blog.hu/api/trackback/id/tr147110585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása