Mit nézzek ma?

Mit nézzek ma?

Nézd meg a Sleepers - Pokoli leckét! (1996)

2015. május 06. - aronrunning

Négy jóbarát a new yorki utcagyerekek szokásos életét éli, ám egyik csínytevésük halálos balesetbe torkollik, amiért javítóintézetbe kerülnek. Az intézetben teljesen kiszolgáltatottak a fegyőrök folyamatos bántalmazásának és molesztálásának, így amikor több évvel később John és Tommy ismét szembe találja magát az egyik fegyőrrel, hidegvérrel revansot vesznek rajta. Az eset újra összehozza az egykori barátokat, akik az igazságszolgáltatást kijátszva próbálják eltussolni az ügyet. 

A főszereplő gyerekek a szemünk előtt vesztik el az ártatlanságukat, akiket az intézetben átélt traumák felnőttkorukig kísértenek, és a film ezeknek a lelki folyamatoknak a felfestésére vállalkozik, Barry Levinson munkája azonban túl felszínes ahhoz, hogy a nagy klasszikusok közé emelkedjen. A neves szereplőgárda miatt azonban mégis érdemes vele tenni egy próbát.kepernyofoto_2015-03-01_13_51_06.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mitnezzzekma.blog.hu/api/trackback/id/tr357230729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása