Mit nézzek ma?

Mit nézzek ma?

Nézd meg a Végzetes vonzerőt! (1987)

2015. július 24. - aronrunning

Dan (Michael Douglas) idlli nyugalomban él feleségével és családjával, mégsem tud ellenálni egyik munkatársa, Alex (Glenn Close) vonzerejének. Dan később félresöpri az affért, mint apró kisiklást, de Alex megszállottan üldözni kezdi a férfit, és még a családját is kész tönkre tenni, csak hogy újra együtt lehessenek.

A Végzetes vonzerő erotikus thrillerek egész sorát indította el, mégis a mai napig Adrian Lyne filmje számít az abszolút etalonnak, mivel egy, ha nem is feltétlenül hétköznapi, minden esetben ismerős helyzetből indul ki. A bűn és bűnhődés tematikát ezúttal a házastársi megcsalás témáján keresztül vezetik le, amit Glenn Close félelmetes alakítása tesz igazán nyomasztóvá, miközben a félrelépett férfi legképtelenebb félelmei is beteljesülnek.

gac_fatalattraction.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mitnezzzekma.blog.hu/api/trackback/id/tr27229591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása