Mit nézzek ma?

Mit nézzek ma?

Nézd meg a Repülők, vonatok, autókat! (1987)

2015. július 17. - aronrunning

Neal (Steve Martin) hálaadásra igyekszik haza a családjához, de a sors rendesen kiszúr vele, és már a Taxival is gondja akad. Végül járművek armadáját kénytelen igénybe venni, mira az országon keresztülvágva hazavergődik, szerencsétlenségére azonban a barátságos, jókedélyű, de roppant idegesítő Del (John Candy) is mellészegődik, közös kalandjuk pedig mindkettőjüknek tartogat tanulságokat, mígnem lassan összebarátkoznak.

John Hughes vígjátéka mai szemmel visszafogott, finom humora mellett nem csak agyával, és fajsúlyos színészi alakításaival, hanem óriási szívével is tűntet az olcsó szórakoztatás ellen. A tipikus "Hughes-gegek" mellett ugyanis a Repülők... egy, a csöpögősséget ügyesen kerülő tanmese a másik elfogadásáról, és a szerencsétlenségeken való felülemelkedésről, az a fajta vígjáték, ami a megtekintés után sem múlik el nyomtalanul az emberben.planes-trains-automobiles-original.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://mitnezzzekma.blog.hu/api/trackback/id/tr367638690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása